OHNE River Cleanup

 • calender
  Datum:

  24 mrt

 • time
  Tijd:

  13:30 -

 • Pin
  Locatie:

  Gent 9000
  Houtdok 1

 • euro
  Prijs:

  €20

Schrijf je in

Beschrijving

Peddle Power: OHNE houdt grote kuis vanuit de kano!

De allereerste OHNE River Cleanup brengt gelijkgestemde OHNE klanten bij elkaar – of je nu van Aalst, Gent, Nevele, Ternat, Zwalm of daarbuiten bent – om samen bij te dragen aan een mooiere omgeving. Wij vinden het alvast fantastisch dat jij er ook bij wil zijn. Met onze OHNE River Cleanup gaan we immers een stapje verder (of terug?) en steken we letterlijk de handen uit de reddingsvestmouwen! De opgehaalde winst gaat rechtstreeks naar DOKano vzw.‍

🚮 Wat staat er op het programma? 🚮

11u -13u: Voor al die peddelpret graag eerst genieten van de brunch? Dat kan, dankzij de fijne samenwerking met T’alloor en al onze OHNEgelooflijke leveranciers. Afspraak aan Bar Bricolage!

Belangrijk: inschrijven voor de brunch kan enkel in combinatie met de Cleanup. Bar Bricolage bevindt zich naast het startpunt voor de Cleanup.
Kostprijs: 48 euro (Brunch + Cleanup) / Kind -12jaar: 15 euro (Brunch + Cleanup)
Onze winst gaat rechtstreeks naar DOKano vzw!

13u30
: Startschot van de Cleanup. Afsrpaak aan het Kapitein Zeppospark! Je kan wandelen en varen, zoals je wil. Wij voorzien grijpers en andere benodigdheden.
Kostprijs: 20 euro / Kind -12 jaar: gratis


16u:
 Afsluitmomentje en prijsuitreiking


🛶 OHNE x DOKano 🛶

DOKano vzw is een organisatie die de Gentse binnenwateren schoonmaakt door plastic afval op te vissen per kano. Daarnaast zorgen ze in talloze scholen en bedrijven ook voor educatie op vlak van plasticvervuiling in ons water. Bij OHNE houden we wel van zo’n hands-on mentaliteit. We hoefden dan ook niet lang na te denken toen we DOKano uitkozen als ons goede doel voor de Green Friday actie van 2023.

Organisaties zoals DOKano actief mee ondersteunen, dat is precies de koers die we bij OHNE willen varen en we vinden het geweldig dat jij mee in onze duurzame schuit zit!

🗑️ Nog even enkele praktische dingen op een rijtje 🗑️

– Je kan enkel inschrijven voor de Brunch als je ook meedoet aan de Cleanup.
– Na afloop van je inschrijving ontvang je van ons nog een bevestigingsmailtje. Enkele dagen voor de Cleanup sturen we je nog een herinnering met de laatste updates. Hou je mailbox dus goed in de gaten.
Geen mailtje ontvangen na je inschrijving? Check eerst je spamfolder. Nog steeds geen nieuws? Laat het ons dan even weten op coop@ohne.be en dan zoeken we snel naar een oplossing.

– De Cleanup voor kinderen is gratis. Jong geleerd is oud gedaan, weet je wel.
– Tijdens de brunch doen we graag onze uiterste best om rekening te houden met eventuele intoleranties. Vergeet dit zeker niet te vermelden bij je inschrijving. Denk eraan dat kruisbesmetting onvermijdelijk is in de keuken van onze cateraar.
– Er vindt op 24 maart ook een marathon plaats in Gent. De renners zullen ons tijdens de Cleanup alvast niet voor de voeten lopen ;). Parkeren doe je best in de buurt van de Muide. Hou er rekening mee dat er wel veel sportieve supporters in de Gentse binnenstad zullen zijn.

 

Minder afval, meer rivier! 

Tot dan!

LOCATIE

Kapitein Zeppospark, 9000

Bijkomende informatie

Partners