16 februari 2022

Bruisende Waterdagen in het vooruitzicht!

We zijn nog iets meer dan een maand verwijderd van de Vlaamse Waterdagen maar toch staat de kalender nu al goed vol met activiteiten voor jong en oud! En dat zou niet mogelijk zijn zonder de bruisende inzet van onze  verschillende partners, die zo  meewerken aan meer waterbeleving en een waterbewustere toekomst!

De Waterdagen staan sterk op de kaart

Als je de interactieve kaart bekijkt, zie je het direct. Van in de Moeren bij Veurne, tot helemaal de andere kant van het land in het natuurgebied De Wijers tegen Hasselt, zijn er tal van watergebonden activiteiten. Geen hoekje van Vlaanderen ontsnapt aan de Vlaamse Waterdagen.

Dit allemaal met een wijd aanbod aan activiteiten. Zo hebben we vele mogelijkheden voor de sportievelingen en avonturiers. Een wandelingen met of zonder gids, sommige zelf met geluidsfragmenten en zotte doe-opdrachtjes tussendoor. Of liever op pad met de fiets? Dat kan zeker! Ook de leer- en nieuwsgierigen zullen niets tekort komen. Een overvloed aan informatie en weetjes kan je ter plaatse opdoen. Of liever via een digitale Webinar? De keuze is aan jou!

Partners en hun activiteiten

Zonder onze enthousiaste partners en hun spetterende activiteiten zouden we hier niet staan. Op dit moment zetten wel 50 verschillende organisaties zich achter de Vlaamse Waterdagen. Hierbij  tal van lokale besturen, onafhankelijke organisaties en steden- en provinciebesturen. Samen zorgen we voor zo’n 60 activiteiten om onze kaart te vullen. Bekijk ze nu op de Waterdagenkalender!

Natuurlijk is er nog even tijd tot de Waterdagen van start gaan. Dus heb jij nog een zotte activiteit over, op of rond het water, vergeet ze dan niet tot 4 maart aan de kalender toe te voegen. Zo maken we er samen bruisende Waterdagen van!

Evenement toevoegen