26 januari 2022

Duik mee in de Vlaamse Waterdagen!

De Vlaamse Waterdagen komen er aan. Van 19 tot 27 maart werpen we de blik op allerlei activiteiten omtrent water en watergebonden natuur. Zo helpen we jong en oud het belang en de pracht van water beleven! Wil jij ook een duikje nemen?

Water zou wel eens onze waardevolste grondstof kunnen zijn. In Vlaanderen werken we daarom dagelijks rond natuurprojecten en waterrecreatie, van drinkwaterproductie of afvalwaterzuivering tot droogtemaatregelen en overstromingsbescherming.
En daar mogen we trots op zijn!

Daarom willen we tijdens de Vlaamse Waterdagen van 19 tot 27 maart een schijnwerper richten op iedereen die dan hun steentje bijdraagt. Allerlei watergebonden activiteiten zetten we dan in de kijker. Zo helpen we jong en oud de pracht en het belang van water beleven. Heb jij een spetterende activiteit die mee in de boot past? Voeg deze dan hier toe aan de Waterdagenkalender.

Doe dit zeker vóór 15 februari. Dan rijdt jouw activiteit mee op de golf van de campagne wanneer deze op haar top komt. Via de interactieve kaart en zoekfilters komt iedereen snel bij jou activiteit terecht.

We ondersteunen de bekendmaking graag met een digitale promokit. Met deze kit zorg je voor
een visuele link tussen jouw evenement en de Vlaamse Waterdagen. Zo surf je mee op de externe promo
van de campagne. En tonen we samen dat er in Vlaanderen heel wat beweegt op vlak van water.

Spring je mee in de stroom van de Vlaamse Waterdagen?

Meld jouw Activiteit aan