5 januari 2023

Steek jouw activiteit in een Waterdagen-jasje

Registreerde jij al een activiteit voor de Vlaamse Waterdagen dit jaar? Super! Dan kan je de bekendmaking via jouw kanalen voorbereiden. Door gebruik te maken van de Waterdagen-templates sluit jouw activiteit helemaal aan bij de campagne. Zo surf je binnenkort mee op onze golf!

Maak je eigen Waterdagen-ontwerp

Plan je een post over jouw activiteit op Facebook, Instagram of Pinterest? Of wil je een poster of flyer ontwerpen? Via de gratis online ontwerptool Canva gebruik je de Waterdagen-templates om je sociale media helemaal onder te dompelen in de Waterdagen-sfeer. Voorzie gemakkelijk een post of story op Instagram of gebruik je Facebook-cover om je activiteit aan te kondigen.

Nog nooit met Canva gewerkt? Geen paniek, deze Tutorial  legt je stap voor stap uit hoe je zonder zorgen prachtige berichten kunt opmaken! Toch nog een vraag? Stuur ons vlug een mailtje naar waterdagen@vmm.be.

Inspiratietekstjes bij jouw ontwerp

Bij een goed ontwerp hoort ook wat uitleg. Deze inspiratietekstjes helpen je om je activiteiten te delen via bv. het gemeenteblad, om je contacten bij lokale nieuwssites aan te spreken, en om een leuke tekst te verzinnen voor je foto’s op sociale media.

Mis zeker de kans niet om je activiteit te vermelden in het gemeenteblad of een lokaal infoblad. Zo kom je misschien terecht in de kalender van je stad of gemeente.

Go viral

Tag al je posts met #Waterdagen23. Zo vinden wij én het grote publiek je activiteit nog sneller terug.