9 september 2022

Water is (be)leven: Vlaamse Waterdagen terug in 2023

Het meest spetterende waterfeest van Vlaanderen is terug. Van zaterdag 18 maart tot zondag 26 maart 2023 gaat de derde editie van de Vlaamse Waterdagen door. Het waterbewustzijn in Vlaanderen groeit, daarom willen we in 2023 nog groter en beter doen. Je kan vanaf nu activiteiten registreren op onze website. Spread the word!

Vind een activiteit in je buurt

Filter

Waterbewustzijn groeit

Water is overal, ook in jouw buurt, stad, gemeente of provincie. Het houdt ons gezond, zorgt voor leven, maakt schoon, helpt afkoelen tijdens hittegolven en verjaagt de koude op winterse dagen. Het is een van onze meest gekoesterde grondstoffen: kostbaar en schaars. Dat werd deze zomer nog maar eens duidelijk.

Waterbewustzijn laten groeien is levensnoodzakelijk. Want water meer naar waarde schatten, is er zorgvuldiger mee omspringen. Net daarom zijn de Vlaamse Waterdagen actueler en belangrijker dan ooit.

Wil je meewerken aan een nog grote waterbewustzijn? Dan zijn de Vlaamse Waterdagen iets voor jou!

Geen Waterdagen zonder activiteiten

Kanotochten, kajak clean-ups, audiotours, gegidste wandeltochten langs waterlopen, het zijn maar een paar voorbeelden uit het rijke activiteitengamma van de Vlaamse Waterdagen in 2022. In 2022 organiseerden we al een 100-tal bruisende wateractiviteiten. Samen doen we dat nog beter in 2023!

Een activiteit organiseren?

Kijk op weekvanhetwater.be/organiseer-een-evenement voor alle voordelen, inspiratie en praktische informatie.
Deelnemen aan de Waterdagen is volledig gratis en kan nog tot uiterlijk 4 maart 2023.