11 oktober 2023

Van Waterdagen naar Week van het Water

Ben jij ook zot van water? Doe mee met de Week van het Water 2024! Van 22 tot en met 31 maart zetten we in op nog méér waterbewustzijn – en nog méér aandacht voor water en wateractiviteiten.

Organiseer jij ook een activiteit rond water? 

Water is (be)leven

Water is een van onze belangrijkste grondstoffen en dat zetten we in 2024 volop in de kijker. Van 22 tot en met 31 maart 2024 gaat de vierde editie van de Vlaamse Waterdagen door. Al hebben we wel een primeur: in 2024 verandert de naam naar Week van het Water. We zetten samen nog méér waterbewustzijn en nog méér activiteiten in en rond water op de kaart!

In 2023 organiseerden verschillende partners en organisaties meer dan 100 wateractiviteiten doorheen Vlaanderen. In 2024 willen we nog meer verwondering voor water creëren, en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Deelnemen aan de Week van het Water is volledig gratis én je kunt meegenieten van een golf aan extra publiciteit. Wij dragen jouw actie mee uit: op weekvanhetwater.be, via sociale mediacampagnes en in de pers.

Geïnteresseerd?

Je bent van harte uitgenodigd op het webinar over de Week van het Water op dinsdag 7 november om 14 uur.

We lichten de campagne extra toe en geven aan hoe wij jouw organisatie kunnen helpen. Uiteraard staan we ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Schrijf je hier in voor ons webinar op dinsdag 7 november om 14u. 

 

Samen zetten we spetterende wateractiviteiten op de kaart