Water is (be)leven

Water is waardevol! Water is overal! Water is (be)leven! Daarom organiseren we van vrijdag 22 maart tot zondag 31 maart 2024 de Week van het Water. Een spetterend waterfeest op locaties in heel Vlaanderen met sportieve, educatieve, culturele en creatieve activiteiten in en langs het water. In 2023 organiseerden we al een 100-tal bruisende wateractiviteiten. In 2024 willen we nog beter doen. Doe je mee?

Organiseer activiteit

Meld je gratis of betalende activiteit vóór 15 februari 2024 aan. Zo maak je maximaal gebruik van de externe bekendmaking van de Week van het Water.
Je activiteit verschijnt (na kort nazicht) in de kalender en op de interactieve kaart op de website.

Wat houdt Week van het Water allemaal in?

Herbekijk de online toelichting over de campagne of download de algemene presentatie.

Heb je een idee? Registreer dan je activiteit!

Vul hieronder alle gegevens in om je evenement te registreren. Bekijk zeker eerst even de checklist zodat je zeker alles bij de hand hebt.

 

OPGELET: momenteel merken we dat niet alle activiteitregistraties correct bij ons binnenkomen. Na verzenden van het formulier zou je op een bedankingspagina moeten terechtkomen én ontvang je een bevestiging via e-mail. Zie je de bedankingspagina niet en heb je geen bevestiging ontvangen, dan is de registratie van de activiteit niet gelukt. We willen je vragen om dan nogmaals het formulier in te vullen. Mocht het nog steeds niet lukken, kan je ons rechtstreeks contacteren met alle gegevens van de activiteit en dan voeren wij de activiteit in. Onze excuses voor dit ongemak.

Gelieve een datum te kiezen tussen 15 maart en 6 april 2024

1

(grootte max 2Mb)
Eerste afbeelding is de uitgelichte afbeelding

Partners