Inspiratiedag ‘Dealen met water’

 • calender
  Datum:

  25 mrt

 • time
  Tijd:

  09:00 - 16:00

 • Pin
  Locatie:

  Gent 9000
  Koningin Maria Hendrikaplein 70

 • euro
  Prijs:

  €Gratis

Schrijf je in

Beschrijving

Op maandag 25 maart 2024 vindt er een Inspiratiedag ‘Dealen met water’ plaats in het Virginie Lovelinggebouw in Gent. Toon Verlinden, auteur van het boek ‘Weg van Water’ en organisator van het populaire Nerdland Festival, modereert deze studiedag. Zijn missie? Mensen weer verwonderen over het water dat uit hun kraan komt. Hij trainde bovendien al tienduizenden onderzoekers en professionals in het helder brengen van hun boodschap.

Iets voor u?

Bent u op professioneel vlak bezig met Natuur- en Milieueducatie of Educatie voor Duurzame Ontwikkeling (NMEDO)? Of zet u zich (al dan niet professioneel) in voor een lokale overheid of vereniging? Dan kunt u niet ontbreken op deze inspiratiedag!

De Helix, Duurzaam Educatiepunt van het Departement Omgeving en Join For Water bouwen met dit event verder op hun gezamenlijke en gelijknamige project de fiets- en belevingstocht ‘Dealen met water’. Ze grijpen de Week van het Water aan om zo verenigingen, lokale overheden en de NMEDO-sector verder warm te maken en te inspireren om rond de thema’s water, droogte, verharding en klimaat aan de slag te gaan.

Bijkomende informatie

Partners