9 februari 2024

De activiteiten stromen binnen

De Week van het Water nadert snel. De activiteiten stromen binnen en we kunnen nauwelijks wachten om met z’n allen een impact te creëren.

Samenwerking met ambassadeur

In 2024 zetten we vanuit de Vlaamse Milieumaatschappij meer in op externe promotie van de campagne. Dat doen we door samen te werken met een ambassadeur en sociale media-influencers.

Op dit moment zitten we in de laatste onderhandelingsfase met de ambassadeur. Binnenkort zullen we kunnen verklappen welke bekende Vlaming het gezicht wordt van de Week van het Water 2024. Deze ambassadeur zal promotie voeren via zijn/haar eigen kanalen en zal deelnemen aan een of meerdere activiteiten.

Daarnaast betrekken we ook enkele sociale media-influencers in de campagne. Deze influencers maken promotie voor de Week van het Water via hun Instagram- en/of Facebook-kanaal én zullen ook deelnemen aan een activiteit in hun buurt.

Promotie online en via print

Vanaf 15 maart promoten we 5 online artikels op HLN.be en demorgen.be. En op 23 maart staat de Week van het Water in de weekendeditie van Het Laatste Nieuws. Voor de inhoud van de artikels baseren we ons op de activiteiten die nu al online staan.

Ook meedoen met de Week van het Water? Dien je activiteit in >